Skip to content

Kleine wijzigingen bussen in provincie Groningen

18 mei 2015

Qbuzz heeft dit weekend kleine wijzigingen op een aantal lijnen in de dienstregeling in de provincie Groningen doorgevoerd.

De lijnen die in de stad normaal via het Boterdiep rijden moeten de komende maanden omrijden via diverse andere routes. Op lijn 9 zijn de vertrektijden gewijzigd om beter aan te sluiten op de schooltijden en de ritten van de lijnen 6 en 9 tussen de Westersingel en het Hoofdstation beter te verdelen.

In Hoogezand wordt de route van buurtbus 515 uitgebreid. Er wordt via de Andromeda en Zuiderkroon gereden. Richting Woldwijck rijdt de bus via de halte Spoorstraat in Martenshoek. Op koopavond komen er extra ritten bij.

Tenslotte zijn er haltes hernoemd, verplaatst of opgeheven. Het gaat om een hernoeming van de halte Parkeerplaats bij Hoogkerk (hernoemd tot Eemsgolaan), een opheffing van de haltes Lijnbaan in Ulrum, De Vennen in Delfzijl en Ydermade tussen Glimmen en De Punt. De halte Hamdijk in Klein Ulsda wordt op verzoek twee kilometer richting Bad Nieuweschans verplaatst.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s