Skip to content

Extra bussen naar huldiging FC Groningen

5 mei 2015

Qbuzz en het OV-bureau zetten woensdagavond extra bussen op de lijnen 4 en 5 in vanwege de huldiging van bekerwinnaar FC Groningen.

De gemeente Groningen verwacht ongeveer 30.000 bezoekers aan de drafbaan in het Stadspark. Daar wordt gebruik gemaakt van de voorzieningen die er nog staan van het Bevrijdingsfestival, een dag eerder. De spelers komen per open bus aan na een rijtoer door de binnenstad. Om 18:15 uur begint op de drafbaan het officiële huldigingsprogramma met optredens van diverse artiesten.

Tussen ongeveer 18:30 en 23:00 uur rijden er extra bussen op de lijnen 4 (Beijum – Roden) en 5 (op het trajectdeel P+R Haren – Europapark). Daarmee ontstaat op de gezamenlijke lijnen 3 en 4 een 10-minutendienst tussen P+R Hoogkerk en P+R Kardinge en op lijn 5 een kwartierdienst tussen P+R Haren en Europapark. Op al deze P+R-terreinen kan ook met de auto worden geparkeerd.

Uitstappen kan met de lijnen 3 en 4 bij de haltes Kamerlingh Onnesstraat (aan de Parkweg) en Verzetsstrijderslaan. Met lijn 5 is de dichtsbijzijnde halte het Hoofdstation. Alle exacte vertrektijden zijn beschikbaar via de site van Qbuzz, http://www.qbuzz.nl/gd.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s