Skip to content

Extra ritten Q-link naar Zuidlaardermarkt-festiviteiten

14 oktober 2014

Er rijden dit jaar tijdens de Nacht van Zuidlaren en Zuidlaardermarkt volgende week maandag en dinsdag extra ritten op Q-link 5 en enkele streeklijnen om alle bezoekers veilig en wel op te halen en naar huis te brengen.

Op Q-link 5 rijden tijdens beide evenementen minimaal twee bussen per uur tussen Groningen en Annen, ook ’s nachts. Dan rijden de bussen van- en naar het Hoofdstation in Groningen. Van maandagavond 22:00 uur tot en met dinsdagavond 19:00 uur rijdt er ieder uur een grote bus van Qbuzz op lijn 44, die speciaal voor de festiviteiten in Zuidlaren door wordt getrokken in Vries naar Assen. Tenslotte wordt ook dit jaar de speciale lijn 48 tussen Veendam en Zuidlaren weer ingesteld, die van maandagavond 22:00 uur tot en met dinsdagavond 18:00 uur eveneens ieder uur rijdt.

De bussen mijden het centrum van Zuidlaren wegens de evenementen. Reizigers van lijn 5 kunnen in- en uitstappen bij de halte Julianalaan, reizigers van lijn 48 bij de halte Brandweerkazerne en reizigers van lijn 44 kunnen gebruikmaken van beide haltes.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s