Skip to content

Infopanelen bij honderd haltes Stad

11 mei 2014

Honderd bushaltes in Groningen worden de komende maanden voorzien van informatieschermen met daarop actuele vertrektijden van de komende busritten. Dat blijkt uit een door de gemeente gepubliceerd document.

Het plaatsen van de zogeheten DRIS-panelen is op diverse plaatsen in Groningen en Drenthe in volle gang en is in de stad waarschijnlijk komende zomer klaar. Onder andere in de noordelijke wijken van de stad zijn vrijwel alle nieuwe panelen inmiddels succesvol in gebruik genomen.

De actuele schermen maken in de gemeente Groningen onderdeel uit van een upgrade van diverse bushaltes. Vooral de haltes langs de huidige en toekomstige Q-link-routes worden aangepakt. Op onze overzichtskaart staat aangegeven welke haltes een DRIS-paneel krijgen (rode pin), welke worden verlengd (groen blokje), worden samengevoegd (bruin vlaggetje), nieuw zijn (blauw sterretje) of worden verwijderd (zwart ruitje).

Advertenties
2 reacties leave one →
  1. 11 mei 2014 23:14

    Is zo’n overzichtskaart ook beschikbaar voor de gehele provincie Groningen. Ik ben wel nieuwsgierig waar je ze in de provincie kan aantreffen.

    • 12 mei 2014 11:21

      Het bestaan van dergelijke kaarten in andere gemeenten is bij ons niet bekend. Wel is bekend dat schermen vooral worden geplaatst bij grote (centrum)haltes in iedere plaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s