Skip to content

Selwerd wil halte Ranonkelstraat terug

4 maart 2014

Bewoners in de omgeving van de Elzenlaan in het Groningse Selwerd zijn niet blij met de gemeente na de verplaatsing van hun bushalte.

De halte Ranonkelstraat aan het einde van de Elzenlaan nabij de Duindoornstraat werd in beide richtingen bediend. De bussen moesten steeds van de Maluslaan naar het einde van de Elzenlaan rijden om vervolgens te keren richting de Eikenlaan. Deze route werd als omslachtig beschouwd en vaak werd het rondje voor niets gereden. Reden voor de gemeente om de bushalte verder richting de Eikenlaan te verplaatsen. Nabij de Vogelkersstraat werd een nieuwe plek voor de halte gevonden. De gemeente verplaatste de halte zonder overleg met de omwonenden.

Zij zijn op hun beurt niet blij met de verplaatsing van de halte. De gemeente begon al met het verplaatsen van de halte voordat er een definitief besluit was genomen. Eén van de buurtbewoners wees de gemeente op deze procedurefout, maar zij ging toch door met de werkzaamheden voor de verplaatsing. De bewoners hebben daarom bezwaar ingediend en volgende week wordt het bezwaar behandeld tijdens een hoorzitting.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s