Skip to content

Ervaringen met nieuwe dienstregeling gezocht

5 januari 2014

De nieuwe busdienstregeling is zondag ingegaan en er was meteen een flinke vuurdoop voor het Qlink-netwerk met de koopzondag in Groningen. OV Nieuws uit Groningen is op zoek naar de eerste ervaringen met het nieuwe lijnennet in Groningen.

Vooral in de stad is veel veranderd en zijn bijna alle routes voorzien van een ander lijnnummer. Ook zijn routes fors veranderd. Natuurlijk wordt de dienstregeling pas vanaf maandag volledig gereden. Reacties op de nieuwe dienstregeling zijn dan ook de komende dagen allemaal welkom.

Reacties kunnen via de site worden gegeven (klik op Reageren onder dit bericht), via de mail (ovnieuwsuitgroningen@gmail.com) of Twitter (@ovnewsgroningen).

Advertenties
2 reacties leave one →
  1. 6 januari 2014 00:15

    De nieuwe dienstregeling brengt voor intercity-reizigers van en naar Assen weinig nieuws. Wie op tijd op zijn/haar werk moet zijn in Amersfoort/Utrecht/Den Haag/ Amsterdam/Rotterdam wordt nog steeds slecht bediend (wachttijd van bijna half uur). De grootste frustratie is de terugreis: de trein komt aan om xx.27 of xx.57, de bus is dan om xx.25 of xx.55 vertrokken. Weer een half uur wachten. Dan moeten we maar net als het afgelopen jaar met de auto. Hoezo openbaar vervoer voor iedereen op maat …

  2. Jeroen permalink
    6 januari 2014 13:15

    Vanochtend (maandag) werkten in lijn 4 vanuit Roden en lijn 17 vanuit P+R Hoogkerk de studenten ov abbonnementen niet. Er werd €4 afgeschreven bij het inchecken en sommige reizigers konden dus niet mee omdat ze geen saldo hadden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s