Skip to content

Fietstas leeggehaald op P+R Hoogkerk

19 september 2013

Deze week zijn de fietstassen van de fiets van Alida Bruining uit Groningen leeggehaald op P+R Hoogkerk toen deze daar gestald stond. Bruining schrijft dit donderdag in een lezersbrief aan huis-aan-huisblad De Gezinsbode.

Bruining was per fiets naar het transferium gekomen om vanaf daar verder te gaan met de bus naar haar stageadres in Leek. In haar fietstassen had ze haar zadeldekje en regenpak laten zitten. Bij terugkomst per bus zag ze dat haar fietstassen open waren en de inhoud was meegenomen.

“Nou weet ik wel dat je nooit iets in je fietstassen moet laten. Maar ik had nooit verwacht dat ze mijn regenpak en zadeldekje zouden stelen”, aldus Bruining in haar brief. “Ik heb gewoon uit principe aangifte gedaan, omdat ik vind dat dit niet kan.”

Bruining heeft de politie gevraagd vaker te patrouilleren bij P+R Hoogkerk. De politie zegt dat zij dit pas kunnen doen wanneer er meer dan tien aangiftes in één week binnenkomen over diefstal op dezelfde plaats. Bruining roept nu iedereen op om op de inhoud van je fietstas te letten, en wanneer er iets uit gestolen wordt, hoe klein het ook is, men aangifte doet.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s