Skip to content

Bussen tijdens Zuidlaardernacht- en markt

15 oktober 2012

Van maandag op dinsdag is de Zuidlaardernacht en traditioneel vindt op dinsdag de Zuidlaardermarkt plaats. In samenwerking met het OV-bureau Groningen Drenthe en de gemeente Tynaarlo worden er door Qbuzz extra bussen ingezet.

Tijdens de Zuidlaardernacht rijden er nachtbussen vanuit Groningen, Gieten, Assen, Hoogezand en Veendam. Deze drie lijnen, 418, 444, en 448 rijden de gehele nacht ieder uur. Een kaartje voor een enkele reis kost vier euro en is te koop bij de chauffeur. Verder is de OV-chipkaart op saldo geldig.

Bezoekers van de Zuidlaardermarkt kunnen met de reguliere lijnen naar Zuidlaren reizen. Lijn 44 is eenmalig uitgebreid; er zal vanuit Vries door worden gereden naar Assen. Tussen Hoogezand en Assen wordt er met grote bussen gereden. Er is een speciale LijnBelBus tussen Harkstede en Hoogezand. Ook is er een extra lijn, 48 welke ieder uur rijdt tussen Veendam en Zuidlaren. In Veendam wordt aangesloten op lijn 10 van en naar Winschoten. Deze bus rijdt in Zuidlaren naar de halte Brandweerkazerne. De andere lijnen halteren bij de halte Julianalaan. De halte Brink in het centrum is buiten dienst tijdens de evenementen.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s