Skip to content

Passagiers Haren moeten met taxibusje

16 februari 2012

Treinpassagiers met Haren als bestemming moeten tijdens de werkzaamheden bij het Europapark in Groningen het laatste gedeelte van hun reis afleggen in een taxibusje. Dat blijkt uit een krantadvertentie van de NS waarin de werkzaamheden worden aangekondigd.

Regiomanager Arjan Bleeker van NS verklaart in de advertentie niet anders te kunnen. “Haren is een klein station en niet zo makkelijk bereikbaar met grote bussen. Om negen dagen lang veel ongemak te voorkomen en vanwege het kleine aantal in- en uitstappers worden reizigers met taxibusjes vervoerd naar de opstapplaats van de pendelbussen”, aldus Bleeker.

De stopbussen van de NS stoppen in Haren bij het transferium aan de A28. De passagiers kunnen hier overstappen van het taxibusje naar de pendelbussen naar Groningen of Assen. Er kan echter ook voor worden gekozen om vanaf het transferium de reis verder Haren in per voet, fiets, auto of bus af te leggen. Servicebus lijn 254 stopt nabij het transferium (aan de Nesciolaan) en rijdt vanaf daar alle buurten in Haren door. Hier is het treinkaartje echter niet geldig. De snelbussen van de NS stoppen niet in Haren.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s