Skip to content

Oud en nieuw-bus voor Harense jeugd

30 december 2011

De gemeente Haren laat voor het derde jaar op rij met oud en nieuw een speciale discobus rijden vanuit haar gemeente naar het centrum van Groningen.

De bus rijdt ieder uur onder lijnnummer 459 heen en weer van en naar Noordlaren, Glimmen, Harenermolen en Haren. In Groningen wordt gestopt bij alle haltes langs de (Verlengde) Hereweg, het station, Hereplein en het eindpunt aan het Zuiderdiep. De eerste rit vertrekt om 1:30 uur vanaf halte Kerkstraat in Noordlaren en komt om 1:52 uur aan op het station in Groningen. De laatste rit van de nachtbus vertrekt om 7:03 uur vanaf het station en komt om 7:27 uur aan bij de Kerkstraat in Noordlaren. Dat is de laatste mogelijkheid om in Noordlaren te komen, gezien de lijnen 58 en 59 niet op zondagen op dit traject rijden. Passagiers voor Haren en Glimmen kunnen daarna weer reizen vanaf het station om 8:20 uur met lijn 51.

Een enkele reis met lijn 459 kost 1,50 euro. Het kaartje is te koop bij de chauffeur. Andere vervoersbewijzen gelden niet in de speciale nachtbus.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s