Skip to content

Papieren busboekje verdwijnt

23 december 2011

Met ingang van de nieuwe dienstregeling ingaande per 8 januari zal er geen papieren busboekje meer in Groningen en Drenthe verschijnen. Dit heeft Qbuzz donderdag bekendgemaakt.

De busvervoerder komt met reisinformatie op maat. Dat is een persoonlijk busboekje, digitaal of geprint. Daarmee wordt iedere reiziger voorzien van de informatie die voor hem of haar belangrijk is. Voordeel is dat de informatie, vooral via de digitale kanalen altijd actueel is daar deze gedurende het jaar nog wel eens verandert. En belangrijker nog: het is milieuvriendelijker want er hoeft minder papier gedrukt te worden.

Het persoonlijke busboekje is vanaf 8 januari te maken en te printen via www.qbuzz.nl. Hiervoor is wel een ‘Mijn Qbuzz-account’ benodigd. Reizigers die niet bezitten over internet kunnen een persoonlijk busboekje aanvragen via de Qbuzz-klantenservice of bij één van de vijf ServicePUNTen. Een persoonlijk busboekje tot tien buslijnen wordt gratis geleverd, een boekje met meer lijnen kost 2,50 euro.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s