Skip to content

Servicebus Haren bijna van start

20 december 2011

Op vrijdagmiddag 6 januari zal tijdens de markt op het Raadhuisplein in Haren de nieuwe Servicebus van de gemeente worden gepresenteerd door wethouder Gerben Pek en directeur Jan van Selm van het OV-bureau.

De nieuwe Servicebus gaat vanaf 9 januari onder lijnnummer 254 door het dorp Haren rijden. De gemiddelde afstand tussen de meeste woningen in het dorp en de bushalte was relatief groot. De Servicebus zorgt er nu voor dat deze afstand verkleind wordt. Daarnaast gaat de bus het verdwijnen van streeklijn 54 uit een groot deel van Oosterhaar opvangen. Deze lijn gaat voortaan vanuit Tuindorp door naar Onnen. Overigens wordt er niet meer via de Tussenziel gereden in Oosterhaar, maar via de Mellenssteeg vanwege het in aanbouw zijnde Gezondheidscentrum aan deze straat.

De Servicebus gaat van maandag t/m zaterdag overdag één keer per uur in beide richtingen rijden. Er kan worden gereisd met de bekende vervoersbewijzen zoals Eurokaartjes en OV-chipkaart. Er wordt nog gezocht naar leden voor het klantenpanel. Reizigers die ieder half jaar inspraak willen over bijvoorbeeld de route of vertrektijden van de nieuwe lijn kunnen zich aanmelden bij het OV-bureau op mailadres info@ovbgd.nl of telefoonnummer 0592-396900.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s