Skip to content

Vaste spitspendels Onderdendam – Bedum

14 mei 2010

Na evaluatie van de belbus, die vanwege een langdurige stremming tussen Middelstum en Bedum, is geevalueerd door de gemeente Bedum, VDO, Taxi van Dijk, de Provincie Groningen en Qbuzz. Daaruit heeft men besloten om, vanwege de extreme drukte op een aantal ritten, deze tussen Onderdendam en Bedum vast uit te voeren.

Het betreft de volgende ritten:

– Vanuit Onderdendam naar Bedum om 6:50, 7:52 en 8:50 uur. Deze ritten geven te Bedum, Bedumerbos aansluiting op lijn 61 naar Groningen die ongeveer om het hele uur uit Bedum vertrekt.

– Vanuit Bedum (Bedumerbos) naar Onderdendam om 15:58, 16:58 en 17:58 uur. Dit in aansluiting op de bussen die om ongeveer 15:30, 16:30 en 17:30 van Groningen, CS vertrekken. Alleen op donderdagavond wordt de rit in aansluiting op bus die om 21:22 vanaf Groningen, CS vertrekt ook vast gereden. Op overige dagen blijft dit een belbus.

Voor alle andere ritten moet nog steeds minimaal een uur van tevoren gereserveerd te worden. Ook in het weekend blijven de ritten alleen rijden na telefonische reservering. Er zijn op de route vaste haltes gecreëerd in Onderdendam op de hoek Stadsweg/Van Roijenstraat en in Middelstum nabij Dijkema.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s